tisdag den 26 mars 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-03-09

Second line-tekniker till storbank i Stockholm TILLSATT


Till vår kund Handelsbanken söker vi en tekniker med erfarenhet av att ge support backoffice. Du kommer att arbeta med felsökning, system och installationer samt fungera som tekniskt stöd till first line-support.


OM KUNDEN OCH UPPDRAGET

Vår kund är en av de största inom sin bransch och strävar efter att ge sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter. Egenskaper som värderas högt hos vår kund är engagemang, vilja att ge service utöver det vanliga, att vara lösningsorienterad och initiativrik. Vår kund finns i centrala Stockholm och du kommer bli en del av ett team.

Du kommer att arbeta med felsökning och felavhjälpning samt installation och systemunderhåll. Genom ditt arbete fungerar du som stöd till kollegorna i first line-support.

EFTERFRÅGAD KOMPETENS OCH ERFARENHET

Minst ett års erfarenhet av arbete som supporttekniker, gärna med erfarenhet av arbete i second line. Du behöver ha goda tekniska kunskaper och erfarenhet av arbete med IT-support för att kunna göra kloka prioriteringar.

Du behöver vara van att arbeta med följande:

Office, AD
Backup restore
Citrix
Bankens verktygsplatta
installationsverktyg
System

Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du ska vara serviceminded med vana att leverera god service även under stundtals stor arbetsbelastning. Du tycker om att arbeta i team och delar naturligtvis med dig av dina kunskaper och erfarenheter, att lära sig nya saker ser du som något positivt.

Är du ansvarsfull och positiv så kommer du att passa in i teamet.

OM ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Omfattning / Varaktighet
Heltid/tillsvidare

Placering
Centrala Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Måns Kjäll 070 222 21 26