onsdag den 24 juli 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-07-06

Teknisk teamleader TILLSATT


Vi söker en teamleader med god teknisk kunskap och vilja att leda och arbeta med den dagliga incidenthanteringen i vår kunds servicedesk.


ARBETSUPPGIFTER

Som operativ teamleader ansvarar du för och arbetar även operativt med den dagliga incidenthanteringen i servicedesk. I ansvaret för servicedesken och incidenthanteringen ingår att hantera beställningar och inköp, kontering av fakturor samt dokumentation och upprättande av rutiner kopplade till arbetet med incidenthantering och installationer. Utöver det arbetar du löpande med förbättringsarbete som leder till optimerade arbetssätt och processer.

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi söker en person med mycket god problemlösningsförmåga och erfarenhet av arbete i servicedesk med arbetsledande funktion. Du behöver kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Kunskap om följande krävs:

Windowsklient
Kontohantering
Installation av klienter och programvara
Van att göra produktval inom IT gällande hårdvara och mjukvara
Meriterande med erfarenhet av inköp och fakturahantering i IFS.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker en strukturerad, driven och kommunikativ person med vilja att arbeta i team. Din kommunikation är tydlig och du säkerställer att ditt budskap går fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Det är naturligt för dig att alltid ge god service och du är bra på att kommunicera både på svenska och engelska. Du gillar problemlösning och är initiativrik.

VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Omfattning / Varaktighet
Heltid/tillsvidare

Placering
Stockholm

Start
Augusti, eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Måns Kjäll 070 222 21 26 eller Anna Schager 070 830 43 75