torsdag den 25 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2018-11-30

Servicedeskchef TILLSATT


Vi söker dig som vill ta ansvar för vår kunds servicedesk!


Vi söker en chef med ett genuint intresse av service och support, arbetssätt, processer och organisation som ska leda och utveckla våra medarbetare och leverera de bästa servicedesktjänsterna.

OM KUNDEN
Vår kund är väletablerad inom sin bransch, finns i hela Norden och sysselsätter 2000 heltidsanställda. Vår kund bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter inom sin bransch. Ett tydligt mål är att förbättra människors hälsa och livskvalitet och man vill erbjuda en arbetsplats där medarbetarna utvecklas, känner arbetsglädje och mår bra.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicedeskchef med placering hos vår kund i Stockholm kommer du ha ansvar för att leda och utveckla servicedeskfunktionen i Sverige, Norge och Finland. Du kommer att arbeta med processer (ITIL), flöden, schemaläggning, analys av mät och nyckeltal. Du har fullt personalansvar för sex stycken medarbetare, vilket innebär medarbetarsamtal och lönesamtal samt att löpande coacha och utveckla medarbetarna.

I dagsläget finns det en servicedeskfunktion i Sverige och Norge men företaget expanderar hela tiden i övriga norden.

Servicedeskchefen rapporterar till CIO.
Resor inom Norden förekommer.

KOMPETENS OCH ERFARENHET
Vi söker en person med gedigen erfarenhet av support och vana av att arbeta enligt ITIL, gärna certifierad.
Erfarenhet av arbete i servicedesk med personalledande funktion.

Förmåga och erfarenhet av att leda och coacha andra.
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en strukturerad, driven och kommunikativ person med förmåga att leda andra. Din kommunikation är tydlig och du säkerställer att ditt budskap går fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Du behöver ha förmåga att tänka strategiskt och att se potentiella förbättringsområden.VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Januari 2019

Kontaktperson
Måns Kjäll 070-2222126