torsdag den 25 april 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-01-31

Drifttekniker/installationstekniker Microsoft TILLSATT


Till vår kund i city söker dig som vill arbeta med serverdrift inriktning Microsoft, i samband med migrering från Server 2008 till 2016.


ARBETSUPPGIFTER
Utöver migreringen kommer att arbeta med den dagliga IT-driften, i arbetet ingår att felsöka, åtgärda och underhålla kundens IT-miljö. Du kommer även att vara delaktig i uppgifter som berör planering och projektutföranden. Du kommer att arbeta intensivt med att hantera och lösa tekniskt komplicerade problem.


EFTERFRÅGAD KOMPETENS
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med serverdrift i Microsoftmiljö. Vi vill att du är van att dokumentera arbetet samt följa uppsatta rutiner. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska. Som person behöver du vara social och initiativrik med god samarbetsförmåga.

Vi vill framförallt att du har kunskaper inom följande områden:
Windows Server 2008/2016
Nätverk
Brandväggar
Active Directory
Exchange
VMware eller Hyper-V

VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enlig överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll