onsdag den 24 juli 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-03-01

Nu söker vi supporttekniker till kund i Stockholm TILLSATT


Kom och jobba med IT hos vår kund!


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består av att ge IT-support till företagets internt anställda. Vi söker dig som har minst sex månaders erfarenhet av att ge support på Microsofts klientoperativsystem samt Officeprodukter.


ERFARENHETER/TEKNISK KOMPETENS

Du har vana av att arbeta med ärendehanteringssystem och hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Om du har erfarenhet av att administrera konton i Active Directory och kunskap om hur nätverk fungerar är det meriterande och vi ser gärna att du har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på dina studier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER

Det är viktigt att du är positiv, engagerad och har ett stort personligt driv. Du är självständig och trivs med att ge god service till användarna.

VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll