onsdag den 24 juli 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-03-06

Windowstekniker TILLSATT


Är du en serviceinriktad och driven lagspelare som gillar när det händer mycket? Vill du vara med och utveckla vår kunds klientplattform och underlätta vardagen för användarna? Då kommer du att trivas hos vår kund!Din roll
Vi söker nu en duktig, nyfiken och engagerad tekniker inom Windows klientplattform. Du erbjuds en vardag där du ingår i ett team med andra duktiga tekniker och du kommer att arbeta inom ett område där det finns stora möjligheter att utveckla dina kunskaper tillsammans med dina kollegor. I rollen ingår tekniskt komplex felsökning och projektdeltagande. Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och kreativt arbete på ett område med mycket arbetsglädje och hög kompetens.

Din profil
Vi söker dig som:
har flera års erfarenhet av arbete gällande Windows 7 och 10, Active Directory, Group Policy och Powershell.
har erfarenhet av arbete med SCCM.
har ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom området.
är kreativ, lösningsorienterad och säkerhetsmedveten.
är noggrann, strukturerad och självgående.
är flexibel och har lätt att samarbeta och kommunicera. Du vågar fråga.
är nyfiken och prestigelös och du strävar efter att lära dig mer och tar eget ansvar för din egen utveckling.
har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och ser dokumentation som en självklarhet.

Om uppdraget
Uppdraget är ett så kallat hyrköp vilket innebär att du är uthyrd till vår kund med ambitionen att det skall leda till en fast anställning hos kunden.VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll