onsdag den 18 september 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-04-02

Junior Supporttekniker TILLSATT


Atrivo fortsätter att växa och söker fler duktiga Supporttekniker!


VEM ÄR DU?
Du är en driftig och framåt person som brinner för IT och att ge bra service. Din sociala förmåga är viktig om du ska jobba som konsult. Du kommer att träffa många nya människor och du har stora möjligheter att skapa ett stort kontaktnät.

Förmodligen är du i början av din IT-karriär och har arbetat i en firstline support i cirka sex månader. Vi ser att du har goda kunskaper kring Microsoft OS, Active Directory och Officepaketet. Vidare är du van att arbeta med ärendehanteringssystem samt hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i ITIL är meriterande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba med intern IT-support. Arbetsuppgifterna består av att via telefon, mail och remote-verktyg, supporta och guida företagets anställda.

Atrivo
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, applikationstekniker, nätverkstekniker, drifttekniker och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
ENligt överenskommelse

Placering
Stockholm city

Start
Omgående eller enligt övernskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll