måndag den 19 augusti 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-05-02

Systemägare till kund i Stockholm TILLSATT


Till vår kund söker vi en Service ägare (plattform manager Microsoft-server och SQL-server)


OM UPPDRAGET OCH ARBETSUPPGIFTER

• ansvara för PLM (Plattform Lifecycle Management).
• säkerställa att krav är beredda och detaljerade i enlighet med gällande riktlinjer
• följa upp leveranser och bedöma leveranskvalité
• Kostandsuppföljning och kostnadseffektivisering för plattformen
• Ansvarar för den tekniska strategin och road mappen för Plattformen

Kompetenskrav
För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är utbildad systemvetare eller har annan högskoleutbildning inom systemutvecklingsområdet. Vi ser också att du har en god förståelse för såväl IT- som verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av att ta fram tekniska lösningar och har förmåga att diskutera dessa med externa leverantörer.
Du är en erfaren kravhanterarare som kan fånga förvaltningarnas behov och omvandla dem till dokumenterade krav. Vidare har du kunskap från processorienterade organisationer som tillämpar ett agilt arbetssätt.

Du är bra på att kommunicera och har djup kompetens inom MS server/SQL plattformen och har bredd kompetens inom IT infrastruktur.

Som person är du strukturerad och noggrann med en god analytisk förmåga och har förståelse för komplexa flöden och beroendesamband. Stort fokus på problemlösning, förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du bidrar och samarbetar väl med kollegor och samarbetspartners. Slutligen ser vi att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.


OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom infrastruktur och management. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supporttekniker, applikationstekniker, drifttekniker, processägare, linjechefer och tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan!