måndag den 19 augusti 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-05-13

Supportpersonal till kund i city TILLSATT


Atrivo söker flera tekniska supportspecialister som är intresserad av att arbeta inom IT och som trivs med att hjälpa andra.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som supportspecialist kommer du att hjälpa företagets användare med IT-relaterade problem via telefon, mail, chat eller remote. Arbetsuppgifterna kommer att variera och samtliga ärenden hanteras och loggas i ärendehanteringssystem.

Uppkomna problem kan variera mycket i komplexitet och svårighetsgrad. Du behöver vara öppen för ny kunskap och även ha förmåga att avgöra när ett ärende behöver eskaleras till nästa supportled.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasial IT-utbildning eller YH/KY-utbildning inom IT. Det är positivt om du har något eller några års erfarenhet av arbete i helpdesk. Vi premierar förmågan att i en komplex miljö analysera orsaken till ett problem och snabbt leverera en effektiv lösning.

Goda kunskaper inom följande är önskvärt:
Windows 10
Active Directory
Office365
Erfarenhet av remote-verktyg

PERSONLIGA EGENSKAPER
Det är viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik och att du har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift. Ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt värderas högt då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Av den anledningen krävs mycket goda kunskaper i framförallt svenska men även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.

Välkommen med din ansökan!

Typ av tjänst
Konsultuppdrag/hyrköp

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll