måndag den 19 augusti 2019 Följ oss på Facebook och LinkedIn

Lediga tjänster


2019-05-13

Administratör med ekonomisk förståelse TILLSATT


Atrivo söker en projektadministratör med ekonomisk kunskap och som har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Du kommer att arbeta som konsult hos Atrivos kund med placering i Stockholm.


ARBETSUPPGIFTER
Du ska ha förståelse för ekonomiska flöden då kunden behöver hjälp med administration av gjorda krediteringar och debiteringar. I arbetet ingår det att skapa underlag, dokumentera och sedan arkivera så kunden uppfyller gällande lagkrav. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma av varierande sort på en kundservice och försäljningsavdelning.

ERFARENHETER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du öppen och bjuder gärna in till dialog och samverkan. Du är tydlig i din kommunikation och anpassar dig efter mottagarens förutsättningar. För att passa till tjänsten behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt med god förmåga att prioritera.

Du är duktig på att samarbeta och att skapa och bevara goda relationer. Du är noggrann, flexibel och stresstålig.

OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller.

Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.

Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan.

Typ av tjänst
Konsultuppdrag

Omfattning / Varaktighet
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Placering
Stockholm

Start
Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Måns Kjäll