Vi är intresserade av dig

Atrivo är ett kunskapsföretag där din personlighet och förmågan att samarbeta har minst lika stor betydelse som dina erfarenheter och tekniska kunskaper, vi är intresserade av hela din kompetens.

Den enskilde medarbetarens goda relationer till kunder och kollegor har mycket stor betydelse för våra möjligheter att lyckas som företag.
Våra kunder är stora välkända bolag där du får möjlighet att ytterligare bidra till deras framgång samtidigt som du samlar på dig värdefull kunskap och erfarenhet. Att vara en av oss ger dig möjligheten att utvecklas i spännande och utmanande uppdrag tillsammans med likasinnade.

Tveka inte att kontakta oss, vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är redo för nästa steg.

Bli en av oss

Som vi redan har nämnt är Atrivo ett kunskapsföretag där din personlighet och förmågan att samarbeta har minst lika stor betydelse som dina erfarenheter och tekniska kunskaper, vi är intresserade av hela din kompetens.
Med andra ord är vi noggranna med att kartlägga dina kunskaper och erfarenheter. För att avgöra om du är rätt för uppdraget och vår kund utgår vi från kundens kravprofil. 

För oss är det viktigt att du är rätt för kunden men också att kunden är rätt för dig. Förutom att vi säkerställer att du har rätt förutsättningar för att klara av jobbet rent kunskapsmässigt och personlighetsmässigt så vet vi att det är av största betydelse att du är i en miljö som gör det möjligt för dig att lyckas fullt ut! 

Vår uppgift blir att matcha dig till precis rätt uppdrag för dig.

Vi är stolta över våra kunder

Det är stora företag och organisationer där vi vet att du erbjuds en bra arbetsmiljö och rätt förutsättningar för att trivas på jobbet. Våra kunder har en plan för hur de på bästa sätt tar emot dig som ny konsult.

Hos våra kunder finns stora möjligheter att göra fortsatt karriär i nya roller och uppdrag.

När du väl är på uppdrag finns vi hela tiden i bakgrunden som ett stöd och hjälper dig att uppfylla kundens förväntningar. Du får med dig ovärderliga erfarenheter och nya kunskaper på vägen i din karriär.

Olika karriärvägar

Konsult
Hos oss finns det flera möjliga karriärvägar, du kan bli anställd hos oss som konsult och få möjligheten att samla på dig stor kunskap genom uppdrag hos fler av våra kunder. Våra konsulter går sällan in på kortare uppdrag än 6 månader, vi fungerar inte som ett bemanningsföretag utan vi hyr ut konsulter.

Hyrköp
Ett annat alternativ är när någon av våra kunder önskar ett hyrköpsupplägg. Det är som en kombination av rekrytering och konsultuppdrag. Du är anställd hos oss som konsult men kunden har redan på förhand uttryckt en önskan om att rekrytera vår konsult efter en förutbestämd tid. Tycker du att uppdraget motsvarat dina förväntningar och du levererat enligt kundens önskemål går du över i en anställning hos vår kund.

Rekrytering
Rekrytering är ytterligare en möjlig karriärväg hos Atrivo. Det innebär att vi sköter rekryteringen åt vår kund och du som kandidat blir anställd direkt hos kunden.

Underkonsult
Har du eget företag och trivs med det kan du fungera som underkonsult till oss. Vi får tillgång till din kompetens och du har hjälp av våra kontakter och nätverk. Genom den hjälp du får av oss kan du koncentrera dig fullt ut på ditt uppdrag.

Söker du nya utmaningar - Välkommen till en utvecklande arbetsplats!